Kako mogu izbrisati svoj račun?

Izbriši račun u odjeljku Račun i sigurnost. Prvo otkaži pretplatu. Brisanje je trajno, a adresa e-pošte može se koristiti ponovo nakon otprilike sedam dana.

Ažurirano 9. listopada 2026.

Prije brisanja

  • Otkaži svoju pretplatu. Brisanje računa ne otkazuje Pro pretplatu u App Storeu, Google Playu ili Paddleu. Pogledaj Kako mogu otkazati svoju Knowunity Pro pretplatu?
  • Spremi sve što ti treba. Tvoja učitavanja, mape, niz i napredak bit će uklonjeni i ne mogu se obnoviti.
  • Ako samo želiš pauzu, možeš se jednostavno odjaviti.

Brisanje računa u aplikaciji

  1. Otvori svoj profil i tapni ikonu zupčanika kako bi otvorio Postavke.
  2. Tapni Račun i privatnost, zatim Račun i sigurnost.
  3. Pomakni se do odjeljka Opasna zona i tapni Izbriši račun.
  4. Odaberi razlog i potvrdi s Izbriši moj račun.

Što se događa nakon toga

  • Tvoj profil i učitavanja nestaju odmah.
  • Preostali podaci potpuno se anonimiziraju u roku od otprilike sedam dana.
  • Možeš se ponovno registrirati s istom adresom e-pošte nakon što je brisanje završeno, što obično traje oko sedam dana.

Brisanje se ne može poništiti, čak ni unutar tih sedam dana.

Ne mogu se prijaviti kako bih izbrisao račun

Najprije povrati pristup, pogledaj Ne mogu se prijaviti na svoj račun. Ako to nije moguće, kontaktiraj podršku s adrese e-pošte vezane uz račun kako bismo mogli potvrditi da je tvoj.

Roditelj koji briše račun svog djeteta

Prijavi se na račun djeteta i slijedi gore navedene korake. Ako ne znaš podatke za prijavu, kontaktiraj podršku s adrese e-pošte registrirane na računu.

Ne možeš pronaći što tražiš? Naš tim za podršku rado će ti pomoći.Kontaktiraj podršku