Netko drugi možda koristi moj račun

Odjavi ostale uređaje putem Računa i sigurnosti te promijeni lozinku. Odjava ostalih uređaja može potrajati do 30 minuta.

Ažurirano 9. listopada 2026.

Ako primijetiš aktivnost koju ne prepoznaješ, ili si se prijavio/prijavila na dijeljenom uređaju, zaštiti svoj račun u dva koraka.

1. Odjavi sve ostale uređaje

  1. Otvori svoj profil i tapni ikonu zupčanika kako bi otvorio/otvorila Postavke.
  2. Tapni Račun i privatnost, zatim Račun i sigurnost.
  3. Pod Sesije, tapni Odjava s ostalih uređaja.

Uređaj koji trenutno koristiš ostaje prijavljen. Ostali uređaji bit će odjavljeni u roku od 30 minuta.

2. Promijeni lozinku

Pod Račun i sigurnost, Prijava, postavi novu lozinku. Ako tvoj račun koristi prijavu putem Googlea ili Applea, promijeni lozinku tog Google ili Apple računa i provjeri povezane uređaje.

3. Provjeri svoju e-mail adresu

Pod Prijava, provjeri je li e-mail adresa na računu još uvijek tvoja. Ako je promijenjena i ne možeš se prijaviti, kontaktiraj podršku s tvoje izvorne e-mail adrese.

Kupnje koje nisi napravio/napravila

Ako je pretplata kupljena na tvom računu bez tvog pristanka, pogledaj Zašto mi je ponovno naplaćeno? i zatraži povrat novca od trgovine koja te naplatila.

Ne možeš pronaći što tražiš? Naš tim za podršku rado će ti pomoći.Kontaktiraj podršku