Mogu li koristiti Knowunity na više uređaja ili s više računa?

Možeš se prijaviti na svoj račun na više uređaja. Pro pripada računu koji ga je kupio, dva računa ne mogu se spojiti, a brisanje računa je trajno.

Ažurirano 15. studenoga 2026.

Kratki odgovori na najčešća pitanja o uređajima i računima.

Jedan račun na više uređaja

Prijavi se istom metodom na svakom uređaju, na primjer putem Google, Apple ili e-pošte. Tvoja učitavanja, niz i plan vezani su za račun, pa ih vidiš na svakom uređaju na koji se prijaviš.

Kako biste se odjavili s uređaja koje više ne koristiš, pogledaj Netko drugi možda koristi moj račun.

Pro pripada jednom računu

Pro je vezan za račun koji je bio prijavljen u trenutku kupnje. Drugi račun na istom telefonu ga ne dobiva. Ako Pro nedostaje na novom uređaju, prijavi se na račun koji ga je kupio i pritisni Restore Subscription u Settings. Pogledaj Platio/la sam Pro, ali nije aktivan.

Kako biste premjestili Pro na drugi račun ili ga podijelili, pogledaj Mogu li podijeliti svoju pretplatu ili je premjestiti na drugi račun?

Više od jednog računa

Dva računa ne mogu se spojiti. Zadrži onaj s tvojim planom i izbriši drugi. Pogledaj Imam dva računa. Koji bih trebao/la zadržati?

Brisanje računa je trajno i podrška ga ne može obnoviti. Prvo otkaži svaku pretplatu. Pogledaj Kako izbrisati svoj račun?

Telefon s roditeljskim nadzorom

Ako dječji telefon blokira kupnju, pogledaj Kupnja Pro-a za dijete kada trgovina blokira kupnju.

Ne možeš pronaći što tražiš? Naš tim za podršku rado će ti pomoći.Kontaktiraj podršku