Zašto se postavljanje pojavljuje kada otvorim aplikaciju?

Neki novi računi nastavljaju nedovršeno postavljanje nakon ponovnog otvaranja aplikacije. Nastavi korake ili koristi Exit kada se prikaže. Ne trebaš stvarati novi račun.

Ažurirano 23. listopada 2026.

Neki novi računi se vraćaju na nedovršeni korak postavljanja nakon što se aplikacija zatvori i ponovno otvori. To se testira. Drugi računi nastavljaju u aplikaciju bez nastavljanja tih koraka. Ne možeš se uključiti ili isključiti iz testa, a podrška ga ne može uključiti.

Nastavi postavljanje

Slijedi prikazani korak kako bi dovršio/la postavljanje svog računa. Ne trebaš stvarati drugi račun kako bi nastavio/la.

Ako je prikazana tipka Exit, tapni je kako bi napustio/la nastavljeno postavljanje i ušao/ušla u aplikaciju. Tipka služi za napuštanje postavljanja, ne za brisanje računa.

Umjesto toga vidim zaslon za prijavu

Prijavi se metodom koju si koristio/la kada si kreirao/la svoj račun. Ne pokreći drugi račun kako bi oporavio/la svoj materijal za učenje. Pogledaj Ne mogu se prijaviti na svoj račun.

Postavljanje se stalno blokira

Ažuriraj Knowunity i provjeri svoju vezu. Ako isti korak i dalje sprječava nastavak, koristi obrazac za podršku pod Tehnički problem. Priloži snimku zaslona i navedi jesi li zatvorio/la aplikaciju prije nego što se korak pojavio ponovo.

Ne možeš pronaći što tražiš? Naš tim za podršku rado će ti pomoći.Kontaktiraj podršku