Ako primijetiš aktivnost koju ne prepoznaješ, ili si se prijavio/prijavila na dijeljenom uređaju, zaštiti svoj račun u dva koraka.
1. Odjavi sve ostale uređaje
- Otvori svoj profil i tapni ikonu zupčanika kako bi otvorio/otvorila Postavke.
- Tapni Račun i privatnost, zatim Račun i sigurnost.
- Pod Sesije, tapni Odjava s ostalih uređaja.
Uređaj koji trenutno koristiš ostaje prijavljen. Ostali uređaji bit će odjavljeni u roku od 30 minuta.
2. Promijeni lozinku
Pod Račun i sigurnost, Prijava, postavi novu lozinku. Ako tvoj račun koristi prijavu putem Googlea ili Applea, promijeni lozinku tog Google ili Apple računa i provjeri povezane uređaje.
3. Provjeri svoju e-mail adresu
Pod Prijava, provjeri je li e-mail adresa na računu još uvijek tvoja. Ako je promijenjena i ne možeš se prijaviti, kontaktiraj podršku s tvoje izvorne e-mail adrese.
Kupnje koje nisi napravio/napravila
Ako je pretplata kupljena na tvom računu bez tvog pristanka, pogledaj Zašto mi je ponovno naplaćeno? i zatraži povrat novca od trgovine koja te naplatila.
Ne možeš pronaći što tražiš? Naš tim za podršku rado će ti pomoći.Kontaktiraj podršku

