Platio/la sam za Pro, ali nije aktivan

Ponovo pokreni aplikaciju, prijavi se s računom kojim si obavio/la kupnju i koristi Restore Subscription u postavkama. Ako to ne uspije, pošalji nam potvrdu o kupnji.

Ažurirano 9. listopada 2026.

Ako si kupio/la Knowunity Pro, ali aplikacija i dalje prikazuje besplatni plan, jedan od ovih koraka gotovo uvijek rješava problem.

1. Ponovo pokreni aplikaciju

Potpuno zatvori Knowunity, pričekaj nekoliko sekundi i ponovo je otvori.

2. Provjeri jesi li na ispravnom računu

Pro pripada Knowunity računu na koji si bio/la prijavljen/a kada si ga kupio/la. Otvori svoj profil i provjeri korisničko ime. Ako imaš više od jednog računa, odjavi se i prijavi se s računom koji si koristio/la pri kupnji.

3. Obnovi svoju pretplatu

  1. Otvori svoj profil i tapni na ikonu zupčanika kako bi otvorio/la Settings.
  2. U odjeljku Subscription tapni na Restore Subscription.
  3. Pričekaj potvrdu.

Ovim korakom tražiš od App Storea ili Google Playa da ponovo poveže tvoju kupnju s trenutnim računom.

Ako si kupio/la na web stranici

Provjerite jesi li u aplikaciji prijavljen/a s istom adresom e-pošte koju si koristio/la pri kupnji. Pro kupljen na web stranici aktivira se na tom računu.

I dalje ne radi?

Ako vidiš poruku The subscription is already in use on another account, kupnja u trgovini povezana je s drugim Knowunity računom. Kontaktiraj podršku i priloži:

  • svoje korisničko ime ili adresu e-pošte svog računa,
  • gdje si kupio/la Pro (App Store, Google Play ili web stranica),
  • snimku zaslona računa, uključujući datum i iznos.

Pronaći ćemo kupnju i povezati je s ispravnim računom.

Ne možeš pronaći što tražiš? Naš tim za podršku rado će ti pomoći.Kontaktiraj podršku