Ako si kupio/la Knowunity Pro, ali aplikacija i dalje prikazuje besplatni plan, jedan od ovih koraka gotovo uvijek rješava problem.
1. Ponovo pokreni aplikaciju
Potpuno zatvori Knowunity, pričekaj nekoliko sekundi i ponovo je otvori.
2. Provjeri jesi li na ispravnom računu
Pro pripada Knowunity računu na koji si bio/la prijavljen/a kada si ga kupio/la. Otvori svoj profil i provjeri korisničko ime. Ako imaš više od jednog računa, odjavi se i prijavi se s računom koji si koristio/la pri kupnji.
3. Obnovi svoju pretplatu
- Otvori svoj profil i tapni na ikonu zupčanika kako bi otvorio/la Settings.
- U odjeljku Subscription tapni na Restore Subscription.
- Pričekaj potvrdu.
Ovim korakom tražiš od App Storea ili Google Playa da ponovo poveže tvoju kupnju s trenutnim računom.
Ako si kupio/la na web stranici
Provjerite jesi li u aplikaciji prijavljen/a s istom adresom e-pošte koju si koristio/la pri kupnji. Pro kupljen na web stranici aktivira se na tom računu.
I dalje ne radi?
Ako vidiš poruku The subscription is already in use on another account, kupnja u trgovini povezana je s drugim Knowunity računom. Kontaktiraj podršku i priloži:
- svoje korisničko ime ili adresu e-pošte svog računa,
- gdje si kupio/la Pro (App Store, Google Play ili web stranica),
- snimku zaslona računa, uključujući datum i iznos.
Pronaći ćemo kupnju i povezati je s ispravnim računom.
Ne možeš pronaći što tražiš? Naš tim za podršku rado će ti pomoći.Kontaktiraj podršku

