Mogu li dijeliti svoju pretplatu ili je premjestiti na drugi račun?

Pro plan pripada jednom računu. Obiteljski plan omogućuje vlasniku dodavanje do šest osoba. Kupnje putem web-stranice mogu se premjestiti na drugi račun uz pomoć podrške.

Ažurirano 9. listopada 2026.

Jedna pretplata po računu

Pro je vezan uz Knowunity račun koji je bio prijavljen u trenutku kupnje. Dvije osobe ne mogu se prijaviti na isti račun i dijeliti ga, a Apple Family Sharing ne primjenjuje se na Knowunity.

Obiteljski plan

Ako je obiteljski plan dostupan u tvojoj zemlji, vlasnik plana može dodati do šest osoba. Svaki član dobiva Pro na vlastitom računu.

  1. Otvori karticu Pro i tapni Manage plan.
  2. Odaberi opciju obiteljskog plana i dodaj člana putem e-pošte ili korisničkog imena.

Pravila:

  • Samo vlasnik može dodavati ili uklanjati članove.
  • Osoba koja već ima Pro, ili koja je već u drugom obiteljskom planu, ne može biti dodana.
  • Kada se član ukloni, odmah gubi Pro.
  • Članovi ne mogu mijenjati ni otkazati plan.

Obiteljski plan kupuje se unutar aplikacije. Trenutačno nije dostupan na web-stranici.

Premještanje Pro pretplate na drugi račun

Ako si kupio/la Pro s pogrešnim računom, na primjer s roditeljskim računom umjesto dječjeg:

  • Kupnje putem web-stranice mogu se premjestiti na drugi račun. Kontaktiraj podršku s e-adresom koju si koristio/la pri kupnji i korisničkim imenom računa koji bi trebao dobiti Pro.
  • Kupnje putem App Storea i Google Playa vezane su uz tvoj račun u trgovini. Prijavi se na ispravni Knowunity račun na uređaju na kojem je obavljena kupnja i koristi Restore Subscription u Settings. Ako to ne uspije, kontaktiraj podršku s računom o kupnji.

Pretplata se ne može premjestiti na račun koji već ima Pro.

Ne možeš pronaći što tražiš? Naš tim za podršku rado će ti pomoći.Kontaktiraj podršku